Åpen brannstasjon – Brannvernuka 2022

12. september 2022

Lurer du på hvordan det ser ut inne i på en brannstasjon? Eller har du lyst til å sitte i en brannbil? Kom og besøk oss da vel!

Lørdag 24. september ønsker vi velkommen til åpen brannstasjon, på

  • Korsvegen brannstasjon, Jåravegen 25.
  • Budal brannstasjon, Synnerdalsveien 11.

Vi holder åpent fra kl. 11 til kl. 13.

 

Etter noen unormale år, ser vi fram til å kunne åpne dørene og ønske velkommen inn. Åpen brannstasjon har vært fast innslag i Brannvernuka i mange år. Vanligvis øker antallet boligbranner utover høsten og vinteren. Med Brannvernuka ønsker vi å øke bevisstheten om brannsikkerhet før vi skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen. 

Har du hatt brannøvelse hjemme? All erfaring viser at det nytter å øve og vi håper at så mange som mulig blir med og ha brannøvelse hjemme. Hva øvelsen bør inneholde, avhenger av livssituasjon og boforhold. Norsk brannvernforening har tatt fram noen gode råd, de finner du her