Gebyr for feiing og tilsyn

31. mai 2023

Fra 2022 er bygningsnummeret med på fakturaen slik at det skal bli lettere å se hvilket pipeløp som hører til hvilket bygg. Har du flere bygninger på din eiendom, kan du finne bygningsnummeret ved å gå inn på kommunekartet for din kommune, eller inn på www.kartverket.no og finne opplysningene i grunnboka.

 

Kart Melhus kommune Kart Midtre Gauldal kommune

 

Fakturaen ser litt forskjellig ut, avhengig av om du får fakturaen som efaktura, vippsfaktura eller tilsendt som giro.

For en eiendom med ett hus ser e- og vippsfakturen slik ut :

Får du giro, ser fakturaen for en eiendom med ett hus slik ut:

Har du allerede autogiroavtale med oss, går fakturaen direkte til nettbanken og trekkes på forfallsdato. 

Hvis du har spørsmål til fakturaen, setter vi pris på om du sender epost ([email protected]). Vi svarer fortløpende på telefonen, men vi har begrenset kapasitet hvis flere ringer samtidig. Sender du en epost, slipper du å stå i telefonkø.